Ontspannende gezichtsbehandeling

ANTI-AGE REJUVENATION

 

Liftende, verstevigende massage gecombineerd met marmapuntmassage met edelstenen.

Anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een unieke combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en antioxidanten. De producten worden gecombineerd met een verstevigende gezichts-, hals- en hoofdmassage met een liftend effect en met een edelsteenmassage op de meest essentiële marmapunten (chakra’s) om rust en innerlijke energie te hervinden. Het gebruik van huidverbeterende maskers, liposomen en revitaliserende ingrediënten maken deze behandeling efficiënt tegen tekenen van huidveroudering.

Prijs:

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epilatie wenkbrauwen, verstevigende gezichtsmassage, huidverbeterend masker (handmassage tijdens masker), serum en dagverzorging.
60 min aan € 55

Prijs mini facial :

Korte gelaatsverzorging aangepast aan elk huidtype.  
Een verkwikkende behandeling met de verzorgende natuurproducten van Lakshmi.

Reiniging, peeling, masker, dagverzorging.

30 min aan € 35

schoonheidsproducten

VATA-PITTA-KAPHA

 

Drie specifieke behandelingen en massages aangepast aan de verschillende huidtypes, gecombineerd met de bijpassende natuurlijke en biologische gekenmerkte producten.

Drie typerende en bijzondere behandelingen geschikt voor de verschillende noden van elk huidtype : ‘Vata’ staat voor droge huid, ‘Pitta’ voor de gevoelige huid, ‘Kapha’ voor de vette en onzuivere huid. De natuurlijke en biologische gekenmerkte producten met een hoge werkzaamheid, gepatenteerde
ingrediënten, geurende etherische oliën en de bijzondere kracht van edelstenen, verrijken de kracht van deze productlijnen voor het gezicht. De behandeling wordt in combinatie gedaan met een gezichts-, schouder- en hoofdmassage met een olie die bij de expliciete noden van het huidtype past. Deze behandeling biedt totale ontspanning en een ‘magisch’ moment van welzijn, waardoor de textuur van de huid merkbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt als nooit tevoren.

Prijs :

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epilatie wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker (handmassage tijdens masker), serum en dagverzorging 

60 min aan € 55

Closed Eye

NETRA EYES

Een specifieke behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een onmiddellijk merkbaar liftend effect.

Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die expliciet gericht is op de oogcontouren, en is gevormd om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en bovendien ook om vermoeidheid en irritatie van de ogen te voorkomen. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage bij hoort, geeft een onmiddellijk merkbaar liftend effect.

Prijs : 

Oogreiniging, oogmassage, oogmasker, oogserum en dagverzorging 

30 min aan € 30

Ontspannende massagetherapie

BEAUTY CONCEPT AGE ROYAL

 

Volledige behandeling. Voor ontspanning, huidverbetering én welzijn.

Veel meer dan een gewone gezichtsbehandeling : dit is een totale wellnessbehandeling met onder andere een warm voetbad en een voetmassage. Door de aparte geurbeleving, reikihandgrepen en een aangename marma gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even vergeten. Een compleet verjongende huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en bijzondere massagetechnieken in synergie en harmonie een combinatie zijn voor uw gehele welzijn.

Prijs :

Voetenbad, relaxritueel met aromatherapie, voetreflexmassage, reinigen en peelen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, arm en handreflexmassage, serum en dagverzorging

90 min aan € 75

gelaats

IRIS

 

Specifieke behandeling voor de reactieve en overgevoelige huid.

Behandeling die in het bijzonder aangeraden wordt voor de gevoelige en intolerante huid. De producten die bij deze behandeling gebruikt worden hebben hydraterende en kalmerende eigenschappen, verminderen de doorbloeding en voorkomen vaatverwijding door de capillaire beschermende werking: de producten creëren een beschermende film die beschadigingen aan de huid die veroorzaakt worden door externe factoren verminderen. 

Prijs :

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epilatie wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, serum en dagverzorging

60 min aan € 55

 

 

KUMARI VERSTEVIGENDE GEZICHTSBEHANDELING

 

De specifieke oliën en massagetechnieken versterken de bindweefsels en voeden de huid in de diepere lagen. 

De AHA fruitzuur peeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Bestemd voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren, vooral voor de droge dunne en rijpere huid.

Prijs :

Reiniging, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, epilatie wenkbrauwen, verstevigende gezichtsmassage, masker, serum en dagverzorging 
60 min aan € 55

 

TIMELESS BEAUTY CUPPING BEHANDELING

Grondige gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren.

 

 De cupping massage kun je vergelijken met de resultaten van een bindweefsel massage. Cupping is een eeuwenoude massagetherapie ontstaan uit het verre oosten. In de Oosterse geneeswijzen worden cups al eeuwenlang gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de druk of marma punten van het lichaam te behandelen waardoor pijn wordt verzacht en de energie beter gaat stromen. Volgens Ayurveda is de stagnatie en ophoping van afvalstoffen de aanleiding van ongemak en veroudering. De intentie van een behandeling met de cups is om deze stagnatie op te heffen.

Prijs :

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epilatie wenkbrauwen, behandeling met cups, masker, serum en dagverzorging

60 min aan € 55