SWEDANA

 

Stoombad. Detox behandeling die gemakkelijk in combinatie kan worden gedaan met verschillende behandelingen, zoals met massages en pakkingen. Uitermate geschikt om te gebruiken gecombineerd met anti-cellulitisbehandelingen.

Een schoon lichaam zonder afvalstoffen bemoedigen onze fysieke en mentale welzijn. De warmte van de Swedana zweettherapie of stoombad maakt de afvoerkanalen wijder zodat giftige stoffen zoals amatoxinen eenvoudig uit de lichaamsweefsels geëlimineerd kunnen worden. Wanneer de afvoerkanalen eenmaal zijn verwijd kan de transpiratie die de afvalstoffen bevat vanzelf afgevoerd worden. Het gebruik van warmte bij de Swedana-behandeling neutraliseert de kou van de Vata- en Kapha-huid en vermindert de stijfheid en zwaarte van het lichaam. De behandeling activeert de warmte van het lichaam en stimuleert de afvoer van giftige afvalstoffen uit de diepste weefsels, tot in het maag-darmkanaal.

 

GARSHAN DREN

 

Afslankende behandeling om zachte cellulitis te voorkomen. Gericht op de Kapha-huid.

 

Garshan Dren is een intense vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling bedoeld op het voorkomen van zachte cellulitis, die herkent kan worden aan het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door massages en osmotische algenpakkingen te combineren wordt de zachte cellulitis op een doeltreffende manier tegengegaan.

 

GARSHAN SLIM

 

Behandeling om harde cellulitis te bestrijden en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Gericht op de Vata-huid.

 

Garshan Slim is een intense afslankende behandeling voor cellulitis en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die  zich dikwijls voordoen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Aan de hand van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, zoals rode algen, wordt harde cellulitis bestreden en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt vernieuwd kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen vanzelf afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een goed en langdurig effect.

 

GARSHAN TONIC

 

Behandeling om zachte sclerotische cellulitis te bestrijden. Gericht op de Pitta-huid.

 

Garshan Tonic is een specifieke behandeling die helpt tegen de vetafbraak in de weefsels, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Garshan Tonic vermindert de tekortkomingen ontstaan door cellulitis, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig.

 

CRIO GAMATHI

 

Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Zorgt voor verlichting bij zware vermoeide benen.

 

Crio Gamathi is de perfecte behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling bestaat uit massagetechnieken in combinatie met de doeltreffence producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een aangename behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook heel gepast voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.

 

KUMARI

 

Verstevigende behandeling voor elk onderdeel van het lichaam. Ook aangenaam als anti-age behandeling voor bijvoorbeeld hals, decolleté, borsten en bovenarmen.

 

Deze behandeling versterkt door middel van een peeling of een masker de natuurlijke weerstand van de huid. De huidspanning wordt vernieuwd en schade in de bindweefsels hersteld.

 

PADA

 

Welzijn begint bij goed staan en probleemloze voeten.

 

PADA is een cosmetische voetbehandeling die de voeten verzorgt en de meest essentiële reflex- en energiepunten die zich in de voeten bevinden verwennen. De PADA behandeling verzacht eelt, reinigt, verdrijft geurtjes, herstelt de vochtbalans, beschermt tegen schimmels en bacteriën en maakt de huid van de voeten glad en zacht.

 

UDARA

 

Udara behandeling voor een platte buik.

De Udara behandeling is uitermate geschikt om constipatie, gasvorming en pijn in de onderrug te verlichten. De Udara behandeling stimuleert de bloedcirculatie, versterkt de buikspieren en ondersteunt de fysiologische kracht van de darmen. De behandeling geeft onmiddellijk verlichting en leidt tot een merkbaar plattere buik.

ART REUM

 

Massagebehandeling die de spanning in de spieren verlicht.

 

De Art Reum behandeling heeft een ontspannende werking in de rug en verlicht pijnlijke gewrichten en spieren. Veel mensen hebben last van vervelende en hardnekkige pijn in de rug. Deze massagebehandeling helpt ervoor te zorgen van die pijn in de rug af te komen. De Art Reum behandeling verwarmt het lichaam en helpt met de afvoer van afvalstoffen uit de pijnlijke gebieden.

 

EPILEND

ONTHAREN BENEN – GEZICHT – RUG – OKSELS

DIT IS EEN ONTHARINGSTRAINING MET EEN SPECIFIEKE NATUURLIJKE HARS, DAT ERVOOR ZORGT DAT HET HAAR NIET AFBREEKT, MAAR ZACHTJES UIT DE HAARWORTEL WORDT VERWIJDERD. EVENEENS BESCHERMT HET DE OPPERHUID EN BEVORDERT HET DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN DE HUID. EPILRESIN WORDT DIRECT UIT DE PLANT ONTTROKKEN. HIERMEE WORDT GEEN GEBRUIK GEMAAKT VAN ZUREN, CHEMISCHE OF SCHADELIJKE STOFFEN, UIT EERBIED VOOR HET MILIEU. EPILRESIN IS VERRIJKT MET NATUURLIJKE BESTANDDELEN WAARONDER BOURBON GERANIUM (PELARGONIUM ROSAT GROUP) EN LARREA DIVARICATA, VOOR EEN VERZACHTEND EN ONTSTEKINGSREMMEND EFFECT; BROMELAÏNE EN PAPAÏNE GAAN DE HAARGROEI TEGEN, TERWIJL SHEA BOTER EN ESSENTIËLE OLIËN EEN VERZACHTENDE, VOCHT INBRENGENDE EN HELENDE FUNCTIE HEEFT.

 

ZWANGERSCHAPMASSAGE 

 

MATER-NATURA BABY-MAMY


MET DE GESCHIKTE KENNIS KAN MASSAGE EEN VERADEMING ZIJN VOOR DE TOEKOMSTIGE MOEDER EN ZORGEN VOOR VERLICHTING EN ONTSPANNING TIJDENS HAAR ZWANGERSCHAP. LEER DEZE SPECIALE MANIER VAN MASSEREN KENNEN.
TIJDENS DEZE TRAINING LEER JE EEN VERANTWOORDE ZWANGERSCHAPSMASSAGE TE GEVEN MET DE MATER-NATURA BABY & MAMY PRODUCTEN. WE GAAN DIEPER IN OP DE FASEN VAN ZWANGERSCHAP EN DE ONGEMAKKEN DIE DAT MET ZICH MEE KAN BRENGEN. EXTRA AANDACHT VOOR DE BIJZONDERE CONTRA INDICATIES DIE HET MASSEREN VAN DE TOEKOMSTIGE MOEDER AANGAAN.

© 2017 Seize the moment

Mellestraat 208 | 8501 HEULE | Tel : 0485 37 31 67 | Data Protection Notice |

  • Black Facebook Icon