UDVARTANA

 

Massage met medicinaal kruidenpoeder.

Regenererende peeling van het lichaam met medicinale kruiden. De huid wordt afgerubbeld met een geneeskrachtige mengeling van Udvartana kruidenpoeder, verschillende meelsoorten, rozenwater en oliën. Deze behandeling reactiveert het algehele metabolisme en heeft een verstevigend en afslankend effect. Om de behandeling volldedig te maken wordt deze beëindigd met een ontgiftend Swedana stoombad.

 

KUNDALINI

 

Stimulerende massage om de vitale energie te verenigen.

 

Het resultaat van deze massage is het stimuleren en harmoniseren van de vitale energie die gelegen is langs de wervelkolom: de Kundalini-energie. Hierbij wordt specifieke aandacht gegeven aan het ontspannen van de spieren die langs de wervelkolom lopen. Dit helpt om het centrale energiekanaal, ook wel Sushumna genoemd, te prikkelen voor de opwaartse stroming van de krachtige Kundalini-energie.

 

ANANDA ANTI STRESS BEHANDELING

 

Door gebruik te maken van 4 speciale essentiële oliën werkt deze behandeling zeer geneeskrachtig en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

 

De behandeling wordt op het lichaam toegepast met essentiële olie en bloesem water. Huid verbeterend en ontspannend voor de huid in combinatie met de rozenkwarts gezichtsbehandeling. Bestemd voor iedereen die veel stress en werkdruk gewaarworden, bij de veranderingen van de seizoenen of gewoon als aangename Holistische behandeling. 

SHIROBHYANGA

TRADITIONELE AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE IN COMBINATIE MET KLANKSCHALEN

Deze massage geef je in zittende positie en is enorm goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.

Hoofdmassage met klankschalen ritueel, duurt ongeveer 45 minuten. Door de speciale werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Besteld voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar niet gemakkelijk kan ontspannen en niet goed slaapt.

ABHYANGAMASSAGE – FULL BODY


DEZE VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE S EEN KLASSIEK ONDERDEEL VOLGENS HET MASTER AYURVEDA. ER WORDT GEBRUIK GEMAAKT VAN WARME SESAMOLIE DIE OP AYURVEDISCHE WIJZE GERIJPT IS EN HIERDOOR EENVOUDIGER DOOR HET LICHAAM WORDT OPGENOMEN. SESAMOLIE WORDT OOK WEL DE KONING VAN DE OLIËN GENOEMD. VOLGENS AYURVEDA VOEDT EN VERJONGT SESAMOLIE DE HUID, DOORDAT SESAMOLIE EEN HOOG GEHALTE VAN VITAMINEB1-E-F DIVERSE MINERALEN, LECITHINE EN AMINOZUREN BEVAT.

© 2017 Seize the moment

Mellestraat 208 | 8501 HEULE | Tel : 0485 37 31 67 | Data Protection Notice |

  • Black Facebook Icon